Галерия

Ние предлагаме достатъчен избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители с официални интернет сайтове и дистрибуторска мрежа в цял свят. При нас ще намерите климатична техника от най-висок клас, като TOSHIBA, MITSUBISHI, FUJITSU – произведени в Тайланд и Япония; PANASONIC-произведени в Малайзия и Япония; HIT ACHI-произведени в Индонезия и Китай, както и лидерите в средния клас като LG – Корея.

Нашите продукти

Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение-консултация, доставка и монтаж, профилактика, гаранционно и извън гаранционно обслужване. интериорни климатици софия, интериорни климатици, инверторни климатици, инверторни климатици София.

Отличаваме се от другите

Бърза Доставка

Ние предлагаме климатици, подходящи за вашия дом, офис, административна сграда, семеен хотел, вила, фитнес зала и други. Нашата дейност е насочена към създаване и поддържане на здравословен и природосъобразен микроклимат в закрити помещения.

Гарантирано Качество

Фирмата се отличава с гъвкави управленски решения, които са насочени към нуждите на клиента, оптимално кратък и чист монтаж в удобно за клиента време, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на закупените от нас интериорни климатици софия.

Най-Добрите Цени

Високото качество на предлаганите от нас услуги се дължи на квалифицирания ни екип, който има богат опит в областта на монтажите на разнообразни климатични системи. При монтажите използваме високо технологични машини и техника , които осигуряват бързина, прецизност и безопастност . За изпълнението на професионалните си ангажименти, ние се стремим към най-доброто и качествено обслужване на своите клиенти и партньори.

Сервиз на климатици

Сервиз на климатици
Неотайм ЕООД предлага сервиз на всички модели климатици на следните производители: Fujitsu, Daikin, Mitsubishi Hevi, Sharp, Hitachi, LG, Samsung, Toshiba, General, Panasonic, Fuji Electric, Treo, Kobe,Nippon, Neo и Midea. Потърсете ни на телефоните посочени в страницата „Контакти“ всеки ден, дори и по празници и ние ще Ви посетим до 24 часа в удобно за Вас време.

Възможно е причините за нея да са миризмите в помещението. Те циркулират и в климатика. Проверете филтрите – много често допълнителните филтри на климатика след определено време изпускат неприятна миризма и трябва да бъдат подменени.
Необичайна миризма
Проверете батериите на дистанционното
– Проверете дали е включен в захранващата мрежа
– Проверете дали не е изгорял предпазител
– Проверете какъв режим на работа сте му задали
Климатикът не работи
След монтажа на климатик“ Неотайм“ предлага гаранционен и извънгаранционен сервиз. Фирмата има сключен договор с всички вносители. Гаранцията се определя в зависимост от марката. За да важи гаранцията е нужно, при възникнала повреда да се обръщате към нас, гарантирано проблемът ще бъде отстранен в съответния срок. При ремонт, извършен от друга фирма, гаранцията отпада. Същото важи и ако решите да свалите и да местите Вашия климатик.
Cервиз
Това не винаги представлява проблем, който трябва да се отстрани. В режим на работа, климатиците издават пукащи звуци. Това е така, защото при повишаване на температурата, пластмасата се разширява и от там идва това пукане.
При шум в климатика